Plot Summary

'' Beauty is a form of genius - is higher, indeed, than genius, as it needs no explanation.It is only shallow people who do not judge by appearances. ''

O.Wilde

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Μ' αυτή την έννοια κι εγώ

Θα μπορούσα να σε συγχαρώ άφοβα για την επιτυχία σου στις εφετινές εισαγωγικές εξετάσεις , αν , αλίμονο , δεν ήξερα ότι εγώ ο ίδιος με κόπο συνέταξα κάθε μία ξεχωριστά από τις συστατικές επιστολές που σε εισήγαγαν στα σαλόνια της ακαδημαϊκής διανόησης. Τα εύσημα επομένως στο δικό μου στήθος , που με συντονισμένες αναπνοές στήριξε στον ίδιο σκελετό , μιας πλαστής , αδαμάντινης ιστορίας πλαισιωμένης ποικιλοτρόπως από εικόνες με αφορμή ή/και με σκοπό την καύλα  , ελάχιστες υπόνοιες αλήθειας. Να σε συγχαρώ , όμως , εξίσου άφοβα για το μεθυστικό πρόσωπό σου . Απόλαυσε το , γιατι είναι σπάνιο δώρο.


Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Κώδικας τιμής


Ο Διευθύνων έθεσε στο σημερινό πρωινό ένα ολοκαίνουργο αξίωμα . Επρόκειτο για μία ιδιότροπη μαθηματική σχέση , που με ένα λόγο εξίσωνε το πολυπόθητο εξιτήριο με μία επιστολική παραδοχή . Ο μακρύκομος τρόφιμος του έκτου , που πάντοτε δυσκολευόταν στα λόγια , ξύρισε το είδωλό του κεφαλιού του , όπως ακριβώς καθρεπτιζόταν στα δύο ασημένια κουτάλια που εμφανώς ενοχικά έκρυψε βαθιά στο παντελόνι του προς ηδονική έκπληξή του. Όσες χρυσές μπούκλες κρίθηκαν αντιανεμικές και εξ'ού παραμορφωτικές για την απλοϊκή αισθητική του παραλήπτη , εγώ ο ίδιος τις έραψα στο πορσελάνινο κρανίο μιας ξεχασμένης Blythe , που με το τράβηγμα ενός κορδονιού στο πίσω μέρος της αλλάζει τέσσερα χρώματα στα μάτια , θρυμματίζοντας έτσι τις στερεοτυπικές αποκλειστικές σχέσεις .
Όντας περιβόητος μύστης των λέξεων , υπερασπίστηκα σθεναρά  το γραπτό χαρακτήρα της υποβολής μου γι αυτό και ζήτησα από ένα παλιό εραστή μου , καλλιγράφο στο επάγγελμα , να απλώσει σε χρωματιστό μελάνι ένα δίστιχο που είχε γράψει για μένα ένας άλλος εραστής μου , ποιητής στο επάγγελμα . Ήμουν πεπεισμένος ότι ο τελευταίος με είχε αγαπήσει αρκετά ώστε να μην είναι σαφής , ακόμη και στα πιο οξυμμένα ποιητικά αισθητηρία , η συγγραφική ταυτότητα του εν λόγω κειμένου . Ο πρώτος επέλεξε το πιο φίνο χαρτί του και το χάραξε ανεξίτηλα με ό,τι θεωρούσα αρκετά έλλογο για να ισοσκελίσει τη φαινομενικά παράλογη επιθυμία μου να εγκαταλείψω δια παντός το ίδρυμα.
 ''Γιατι δε βρέχει αγιασμό
Καθαίρεσαν με αμφιβόλα το βασιλικό ;''




Την πρώτη  Δευτέρα του επόμενου μηνός , ημερομηνία που είχε σημαδευτεί ως η μέρα της Απονομής , ο Διευθύνων ανακοίνωσε τον απρόβλεπτο παράγοντα Χ που κατέρριψε το αξίωμα του προηγούμενου μηνός . Μέσα από το αυστηρό του κοστούμι  εξέφρασε τις πιο ειλικρινείς , εγκάρδιες απολογίες του σε μια κατάμεστη αίθουσα . Φρόντισε επίσης να εξάρει τις πιο δημιουργικές παραδοχές που , όπως ακριβώς εδήλωσε : '' Συγκίνησαν βαθύτατα '' τον ψυχικό κόσμο του . Τέλος περήφανα ανακοίνωσε ότι προς αποζημίωση όλων μας , φρόντισε να προωθήσει τα εγκαίνια της νέας αίθουσας των κλαιόντων με την ορεινή θέα πολύ νωρίτερα απ ό,τι αναμενόταν . Όλοι επιστρέψαμε σιωπηλοί στους κοιτώνες μας , όλοι εκτός από τον τρόφιμο του έκτου που σε κάθε σκαλί ανέβαζε ένα τόνο , ένα για κάθε χρυσή μπούκλα.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Christmas Table : River is this year's private dancer

Christmas Table : The guy on the other side of the line

Gif Created on Make A Gif

The shampain ceremony


Christmas Table : The appetizer

OH NO ! Terry ruined my christmas gifts !



Christmas Table : The bow

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Dieux are out again and that's what I would put in children socks










Gif Created on Make A Gif



Ένα κομμάτι ευχαρίστησης

Gif Created on Make A Gif


 Εσύ αγαπημένε , που μερικές νύχτες σε αφουγκράζομαι , να σούρνεις τα δετά σου έως εδώ με την ελπίδα να πιστέψεις σε μια μετακαλοκαιρινή εντύπωση , μια υψηλή θερμοκρασία του πρασίνου , μη λογαριάζεις τα ανόητα γραπτά , δεν υπάρχουν κείμενά μου εδώ , μόνο κορνίζες .

Gif Created on Make A Gif

Show faith

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προφιλ

Η φωτογραφία μου
Αθήνα
If he likes me , takes me home .

Χρονοντούλαπο

Δημοφιλείς αναρτήσεις